Facebook

Bezoekers

Nu online : 1
Vandaag : 111
Gisteren : 40
Totaal : 39288
Record bezoekers: 315
Op 14-02-2020
Teller telt sinds 03-05-2015

INFORMATIE

't Oude Vuur is een naam die voor velen van u onbekend in de oren zal klinken maar de naam komt van onze favoriete strandopgang in Haamstede. De sfeer van zon, zee en strand is de sfeer van natuur, licht en ruimte en past ons inziens goed bij de sfeer van de creaties die onze gasten tijdens de workshops zullen maken.

't Oude vuur verzorgt inmiddels al 16 jaar workshops in groendecoraties. Ieder jaar is verdeeld in 2 seizoenen; lente/zomer en herfst/winter.
In februari en september worden de nieuwe workshops gepresenteerd en deze kunt u komen bewonderen met de "Open huis" dagen. Op deze dagen kunt u zich ook inschrijven voor 1 of meerdere workshops maar inschrijven kan ook telefonisch, via de website of via email. Buiten deze "Open huis" dagen kunt u de workshops ook via deze website bekijken. De mogelijkheid bestaat om een workshop met uw bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep te organiseren, informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier. In het fotoalbum kunt u creaties bekijken die in de loop der jaren gemaakt zijn. Het is soms mogelijk om een van deze workshops nog te volgen. Neem dan hier even contact over op.

Weten jullie het recept voor een gezellige, succesvolle workshop?
Dit heb je nodig:
- een paar bloemige ideeen
- een klein beetje handigheid
- een snufje geduld
- een schepje goed humeur
- een handvol dames met frisse humor
Kneed al deze ingrediŽnten tot een fleurige decoratie en laat je hierbij leiden door je eigen creativiteit.
Ik wens je alvast veel knutselplezier.


Nog even de volgende punten:
- De workshops worden gehouden op de Emmastraat 72, 3181 GC te Rozenburg
- De workshop begint om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur eindigen. Dit kan wel eens uitlopen bij een moeilijk onderwerp.
- De workshop is inclusief koffie of thee, later op de avond een frisdrankje en heel veel gezelligheid!
- De workshop aanmelden kan telefonisch op nummer 0181-290050 / 06-55535798.
- De workshop annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de workshop. Indien je niet vroegtijdig afmeldt, ben ik genoodzaakt om Ä10,00 in rekening te brengen i.v.m. materiaalkosten. Ik hoop dat je hier begrip voor kunt opbrengen.
- Ik zorg uiteraard voor de benodigde materialen. Het is prettig als je een eigen draadtangetje, lijmpistool, schaar of snoeischaar meeneemt. Als we met fietsbanden werken, neem dan een nietmachine mee. Heb je dit niet, geen paniek, er zijn er altijd wel enkele aanwezig.